SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Cumhuriyet Ortaokulu

Şbt

Sevgili öğrenciler 2024- 2025 Eğitim Öğretim döneminde okutulmasını istediğiniz dersleri  15.02.2024 günü saat 24:00' a kadar seçiniz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu ailesi olarak Özel Eğitim Uygulama Okuluna gezi düzenlenmiştir.

Kas

Okul Müdürümüz sayın Davut MERT" in "Çok değerli Öğretmen arkadaşlarım;  Öğretmenlik çok zor ama en kutsal görevlerden birisi. İnsanların hayatını güzelleştiren, toplumu inşaa eden ve huzura kavuşturan öğretmendir. Her türlü sıkıntıya rağmen öğrencilerini seven ve onlar için fedakârca çaba harcayan sizlerin öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım. Çok kıymetlisiniz. Ahirete göç etmiş öğretmenlerimize de rahmet diliyorum. Günümüz kutlu olsun. İyiki varsınız " sözleriyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelini atan büyük mimar; bize azmi, cesareti öğreten, bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetin yolunu açan Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Hüsamettin Kandemir ve öğrencilerimiz tarafından "Cumhuriyet Benim Benim Cumhuriyetim"  isimli video hazırlandı. Bu anlamlı videonun hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Hüsamettin Kandemir ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

OKULUMUZUN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN EĞİTİM  DERS PROGRAMI VE ZAMAN ÇİZELGESİNE OKUL WEB SİTEMİZDEKİ DERS PROGRAMI MENÜSÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ilk ders zili 11/09/2023'de çaldı. Bakanlığımızca gönderilen ders kitapları öğrencilerimize dağıtıldı. Okul müdürümüz Davut Mert yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğretmenlerimize özverili çalışmaları için teşekkür etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Cumhuriyet Ortaokulu LGS sonuçları

Ara

Okul müdürümüz Davut Mert öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik etti.

Ara

Okul müdürümüz Davut Mert öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimizi tebrik etti.

Ara

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.